zaterdag 11 april 2015

Miet Smet heeft spijt dat ze tegen de abortuswet stemde

Christendemocratisch [!] boegbeeld Miet Smet heeft er spijt van dat ze in 1990 bij de stemming van de abortuswet het partijstandpunt heeft gevolgd en tegen de wet heeft gestemd [Kruip A.U.B. in het diepste gat dat ge kunt vinden!]. Zo klonk het vandaag in het VRT-radioprogramma De Ochtend. [Schaamte kennen deze lieden niet!]

"Toen de abortuswet ter stemming lag, was er een consigne in onze partij om tegen te stemmen. Ik heb dat ook gedaan, terwijl ik een wetswijziging wou", zo sprak Smet haar spijt uit. De toenmalige CVP stemde dus tegen [Hoe schijnheilig!], maar "we hebben de regering niet laten vallen", voegde ze eraan toe.

Van de christendemocratische parlementsleden koos uiteindelijk enkel de Franstalige Philippe Maystadt voor een onthouding. Nochtans werd er volgens Smet al jaren zwaar over de kwestie gediscussieerd in de CVP, vooral onder impuls van vrouwen. "We hebben aangedrongen op een wetswijziging, maar we hebben dat verloren in de partij." [Misselijkmakend!]

Bron: HLN.BE

Link:


http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2282286/2015/04/10/Miet-Smet-heeft-spijt-dat-ze-tegen-abortuswet-stemde.dhtml


De CVP / CD&V komt de laatste tijd 'positief' in het nieuws! De oude garde laat de maskers vallen.

Nog ééntje die met haar Wilfried Martens regelrecht naar de hel gaat!

20.000 abortusmoorden per jaar in België hebben deze lieden op hun geweten!


ELKE ABORTUS IS EEN DOOD KIND!!!


5 opmerkingen:

Anoniem zei

http://nieuws.vtm.be/binnenland/45172-martens-en-smet-getrouwd

video miet smet
"ik ben gelovig,ik ben christelijk,"

is dit niet het bewijs van het GROTE GELOOF

en dan gaan ze nog naar het heilige land als afsluiting
toch schoon dat er zulke mensen nog bestaan,mijn hart bloedt van ontroering voor zo een schoon Vlaams volk

koning boudewijn die wel AKKOORD was zich juridisch opzij te laten zetten,ik vind dat weinig moedig,wat hij moet moeten doen was publiek een verklaring afleggen van zo een volk regeer ik niet meer en salu

Anoniem zei

Voor zover ik het mij herinner is Koning Boudewijn voor een paar dagen door het parlement aan de kant geschoven op basis van een oude wet die toelaat dat het parlement de functie van staatshoofd te vervullen.

In het licht van de tegenstand die Koning Boudewijn ervaren heeft in zijn besluit de abortuswet niet te tekenen had het weinig uitgemaakt of hij moedig was of niet; het parlement zou hem toch aan de kant schuiven om de wet te homolegeren.

En laten we niet vergeten dat Danneels zelf de koning onder druk gezet heeft wel te tekenen. Koning Boudewijn is de enigste geweest die van zich heeft laten horen. Zijn pogingen mogen dan wel nutteloos geweest zijn, hij had tenminste een constitutionele crisis veroorzaakt EN het belangrijkste; ZIJN geweten bleef zuiver.

Danneels daarentegen is een schurk van het laagste soort. En dat wil de Synode VOOR het Gezin voorzitten, terwijl zijn advies aan het gezin dit is: "aborteren die handel. euthanaseren die handel. Scheiden die handel. Babies moeten in proefbuisjes gemaakt worden. Alleen het homohuwelijk is wat telt."

Danneels is een van de grootste vijanden van het gezin de mensheid ooit gezien heeft.

Anoniem zei

Smet en Martens, grotere huichelaars zijn nauwelijks denkbaar. Jarenlang kwam Martens op vrijdagavond naar de Durmelaan in Lokeren, om van daaruit maandag samen met Smet naar Brussel te gaan. Maar officieel was Martens nog steeds getrouwd. Toen het teveel begon op te vallen kreeg Martens een 'liefdesnestje' aangeboden op het domein van Jan De Clerck in Waasmunster (in ruil voor bewezen diensten). Daar heeft hij jaren verbleven en kon er in alle anonimiteit Smet ontvangen. De vrouw van Martens verkommerde intussen in een psychiatrische instelling.

Anoniem zei

Miet Smet is laf en dom.
Ze is laf omdat ze destijds de partijvoorgaven volgde en tegen de abortuswet stemde hoewel ze in haar hart vóór deze nieuwe wet was; en typisch voor de oudbekende lafheid der christendemocraten in Vlaanderen voegt ze er dan nog bij, "dat ze de regering niet hebben laten vallen".
Armzalige angsthazen!
Dom is Miet Smet omdat ze dat nu alles nog vertelt: ze etaleert haar eigen "falen" in de pers in de hoop op meer sympathie van het publiek, door zich met de mainstream te verbinden.
In totale tegenstrijd tot de voorgaven van Onze Heer Jezus Christus zich te bekeren, om te draaien op de dooltocht van de zonde en Hem na te volgen, heeft Miet Smet hier nu spijt dat ze destijds tegen een zondige wet stemde.
Tottal van het christelijk geloof afgevallen.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Anoniem zei

Aan Anoniem 11 april 2015 16:48

Zeer juist.
De calvarie van mevrouw Martens was in brede kringen van christelijk Vlaanderen goed bekend en wird ZEER critisch gezien.
Het woord Lovenjoel heeft bij mij een bijzonder lugubere klank.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer