woensdag 1 april 2015

De Belgische Dictatuur maakte gisteren een gewelddadig einde aan een legale Pro-Life Manifestatie:

BRUSSEL, 31 maart 2015. De Belgische politie heeft vanmorgen gewelddadig een einde gemaakt aan een vredevolle, legaal aangevraagde pro-life actie vlakbij het Europese Parlement. De Poolse pro-lifers werden aangevallen door kwade abortusactivisten, waarna de politie niet de aanvallers tegenhield maar de pro-life borden (die abortus afbeeldden) en een Poolse vlag naar beneden haalde.

De actie – waarvoor een vergunning was bekomen – werd georganiseerd door Fundacja Pro en Michał Marusik, een Pools Europarlementslid en het Instigos Instituut.

Intussen is dit 'incident' alweer een internationaal schandaal!

Kaja Godek, een van Polen bekendste pro-life activisten, beschreef de scène als volgt: “Wanneer we grafische afbeeldingen op straat in Polen tonen kunnen we rekenen op sympathie. In Brussel botsten we op agressie en hysterische reacties. Enkele woedende tegenstanders riepen ons toe dat we gek waren en dat de getoonde afbeeldingen vals waren.” Een andere deelnemer voegt toe: “Ze riepen obscene beledigingen en gebruikten vulgaire taal. Ze gooiden voetzoekers, duwden ons en probeerden de banners te stelen.” 

Over de politie vertelt hij het volgende: “Ze vormden een cirkel rond onze groep alsof wij de bron van agressie waren en niet de omstaanders. Zelfs wanneer een politieman langs achteren geraakt werd door een projectiel door de abortusvoorstanders bleven ze doen alsof  wij de aanvallers waren.”

Op een gegeven moment probeerde een politieman in burger ons te duwen en onze banners af te nemen. Toen we vroegen welke wet hem toestond om een vergunde manifestatie te verstoren riep hij “Ik bén de wet in Brussel”.

Naar aanleiding van de droevige herdenking van de abortuswet aanstaande vrijdag kan dit weer tellen qua objectiviteit. Het publiek mag vooral niet geïnformeerd worden over de waarheid van abortus. Als abortus zo’n ongecompliceerde ingreep is, waarom mag dan niet getoond worden wat het inhoudt?

Bron: LifeSiteNews

Link:

https://www.lifesitenews.com/news/video-belgian-police-put-a-violent-end-to-a-legal-pro-life-rally-in-brussel


Het probleem?

De aborteurs 'hebben problemen' met afbeeldingen van geaborteerde kinderen!

Daardoor worden ze gewelddadig!

Wie moet vertrekken?

Degenen die het vermoorden van kinderen aanklagen!Voor de duidelijkheid:


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Als God een volk opbouwt en het volk houdt zich niet aan Zijn Wet, dan krijgt God spijt dat Hij het goed bedoelt heeft.

Anoniem zei

“Videsne illam urbem, quae parere populo Romano coacta per me renovat pristina bella nec potest quiescere?”

Zie je die stad die, nadat zij door mij is gedwongen te gehoorzamen aan het Romeinse volk, oude oorlogen weer hervat en de vrede niet kan bewaren?

— Marcus Tullius Cicero, De republica 6.11

Dit gaat over Carthago, de fenisische handelsstad waar kinderoffers gebracht werden. Er waren 3 Punische Oorlogen voor nodig om die rare kwasten tot de orde te brengen.

De verwoesting van Carthago in 146 BC, na 4 jaar beleg, lijkt een beetje op wat er in Jeremia 17, 18 en 19 staat.

Ze zullen er van de honger hun eigen kinderen opgegeten hebben, net zoals tijdens het beleg van Leningrad (en dat is inderdaad feit).

Anoniem zei

Jeremia 18:11,12 - [11] ... “Zo spreekt de heer: Ik smeed een plan en beraam onheil tegen u. Verlaat het slechte pad en beter uw leven.”

En toen zij die niet naar de bedreiging van God die door de mond van de profeet Jeremia gesproken werd wilde luisteren, gingen ze Jeremias aanpakken.

Jer 18:18-23
[18] Ze zeiden: ‘We beramen een aanslag op Jeremia. Nooit ontbreekt het de priesters aan onderwijs, de wijzen aan raad of de profeten aan woorden. Wij zullen hem met onze tong slagen toebrengen. Wij letten niet meer op wat hij zegt.’

Net zoals de Politie in Brussel weten zij die God ongehoorzaam zijn het altijd veel beter.

[19] "Hoor mij, Heer, luister naar mijn klacht":

[20] "MAG MEN GOED MET KWAAD VERGELDEN omdat ze een val voor mijn ziel gezet hebben? Vergeet niet [zie Jeremias 17] dat ik voor U stond om voor hen te pleiten en uw woede van hen af te wenden".

Maar nu ze in het kwade volharden:

[21] Laat hun kinderen doodgaan van honger, lever hen uit aan het zwaard. Laat de vrouwen achter zonder kinderen, zonder man. Hun mannen zullen sterven aan de pest, hun jongens sneuvelen door het zwaard.

[22] Geween zal men horen uit hun huizen als U onverwachts rovers op hen afstuurt. Want zij hebben een kuil gegraven om mij te vangen en strikken gezet voor mijn voeten.

[23] Heer, U kent hun moorddadige plannen: vergeef hun misdaad niet, wis hun zonde niet uit. Laat hen voor uw ogen bezwijken, reken met hen af als uw toorn begint.

HOOFDSTUK 19 WORDT TOTAAL ONDRAAGLIJK.

“Luister naar het woord van de heer, koningen van Juda en inwoners van Jeruzalem... Rampen breng Ik over deze plaats, zodat de oren gaan suizen van iedereen die het hoort. [4] Want zij hebben Mij verlaten, ..., en er offers gebracht aan andere goden die zij.... Alles is hier doordrenkt met onschuldig bloed. [5] Er zijn door hen offerhoogten voor Baäl gebouwd om er hun kinderen voor hem te verbranden, ofschoon Ik dat niet bevolen had en er nooit van heb willen weten. [6] Daarom komt er een tijd – godsspraak van de heer – dat deze plaats niet meer Tofet of Ben-Hinnomdal heet, maar Dal van de slachting. [7] Ik verijdel de plannen die Juda en Jeruzalem daar hebben beraamd; Ik vel hen door het zwaard van de vijanden die hen belagen. De vogels en de wilde dieren zullen azen op hun lijken. [8] Deze stad maak Ik tot een schrikbeeld en een teken van spot. Iedereen die er langs komt, staat verbijsterd over al die rampen en houdt de adem in. [9] Ik breng hen zover dat ze het vlees van hun eigen kinderen eten en dat ze elkaar verslinden in de nood en de benauwdheid waarin de vijanden die hen belagen, hen brengen.”

Tophet was een plek net buiten het antieke Jeruzalem, in de Vallei van Hinnom, waar aanbidders van het Canaitsiche Pantehen kinderen offerden aan de goden Moloch en Baal, door hen levend te verbranden.

Archeologen hebben in verschillende Fenicische nederzettingen offerplaatsen opgegraven waar kinderoffers – pre- en antenatale kinderen - geofferd werden.

Romeinse historici suggereren dat homofiele pedofilie er ook bij kwam kijken.

De 21st E versie van Carthago is de abortuskliniek, of de promotie van homofilie en pedofelie – en net zoals in de tijd van de Feniciërs – maakt het offeren van kinderen uit van hun godsdienst.

Indien je tegen hun godsdienst gaat betogen, ja, dan zien ze het als blasfemie voor hun abortusgodsdienst, en worden woest.

Anoniem zei

Vergeef het die politie maar, want ze wisten niet beter.

Maar vanaf nu weten ze wel beter.

En allemaal consistent met O.L.V. van Fatima, Akita, en San Sebastián de Garabandal.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer