BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 3 juli 2013

Pastoor weigert liedje op begrafenis "omdat Yevgueni tot euthanasie aanzet"

De tekst is niet volgens de kerkelijke moraal.

"Als ik oud ben en versleten, jou moet vragen wie ik ben, al jouw liefde ben vergeten, en mijn vrienden niet meer ken. Geef me dan alsjeblief een spuitje of een duwtje door het raam, ik schrijf vooraf wel een briefje dat het per ongeluk is gegaan", zingt Yevgueni.

Pastoor Paul Nuyens (78) is verrast door de heisa. "Ik ben geen tegenstander van euthanasie. Maar om er nu reclame voor te gaan maken in mijn kerk, dat is niet gepast."

Bron: Gazet van Antwerpen

http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid1413114/liedje-over-euthanasie-mag-niet-in-kerk-2.aspx

TYPISCH VOOR DE POST-CONCILIAIRE WELLNESS-KERK...

DE PASTOOR IS TEGEN EUTHANASIE, MAAR DAN TOCH OOK WEER NIET...

WAT IS HET NU???

DE KERK WORDT GEGIJZELD DOOR DE WERELD!!!

HET IS HEEL SIMPEL. WIE EUTHANASIE PLEEGT, GAAT NAAR DE HEL!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe jammer dat die "woorden : ik ben niet tegen euthanasie " gezegd of in de mond gelegd van een priester in de krant komen....

Anoniem zei

Zoals Annibale Bugnini het zei naar aanleiding van het schrappen van de Tridentijnse Requiem Liturgie:

They [HIJ BELDOELT NATUURLIJK: IK] got rid of texts that smacked of a negative spirituality inherited from the Middle Ages. Thus they removed such familiar and even beloved texts as the "Libera me, Domine", the "Dies Irae", and others that overemphasized judgment, fear, and despair. These they replaced with texts urging Christian hope and arguably giving more effective expression to faith in the resurrection.

Een meer effectieve uitdrukking van vertrouwen in de verrijzenis, is inderdaad vereist na een leven vol abortus, euthanasie, en moord. Maar ze moeten niet overdrijven, en zelfs Bugnini zou Yegueni het herschrijven van de begrafenisliturgie niet toevertrouwd hebben.

Anoniem zei

Yevgueni zijn linkse fanatiekers.

Ik zou het zondig noemen hier naar te luisteren.

Het zijn communisten in de zuiverste zin van het woord. Ze verkondigen een communistisch partijprogramma. Ze staan zelfs op bij de Groenen in de parlementsverkiezingen. Ze zijn de lieveling van het linkse Radio 1. Ze hebben hun naam geleend van dat liedje van Serge Gainsbourg over een communistische wielrenner, Gainsbourg zelf van Joods-Russische afkomst. Gainsbourg; een geperverteerde subversieve halve-gare, waar je nooit iets van gehoord zou hebben indien hij geen geperverteerde subversieve halve-gare geweest zou zijn, want "sex sells" en pedofilie verkoopt nog beter als je de aandacht wil trekken.

Ach, kom aan seg. En wanneer de pastoor beslist wat er al dan niet in zijn kerk gebeurt, gaat de familie direct naar de krant. Ze zouden het wel met opzet gedaan hebben om de aandacht te trekken. Professioneler kon niet.

The Guardian Angel zei

Wie de Kerk wil beschadigen, vindt gewillige handlangers bij de pers en media.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------