BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 11 maart 2013

Herpublicatie reactie: 'Roeach'

'Roeach' is het oud-hebreeuwse woord voor "Geest / Wind". Deze term werd gekozen als naam voor een serie 'godsdienstboeken' voor het secundair onderwijs.

Het uitgeverscomité - hoofdzakelijk gebaseerd op de as West-Vlaanderen (Bisdom Brugge) en Leuven (KUL/ Catechese-instituut aldaar) was over vriendschappen enz. ten zeerste verbonden met Kardinaal Danneels.

Kardinaal Danneels, J. Bulckens, F.Lefevre (Groot-seminarie Brugge/Gr.poen.Brugge), gesteund door Vangheluwe, verdedigd door Toon Osaer. Hans Geybels, eens woordvoerder van Danneels, verdedigde nog in 2010 de niet-inzet van buitenlanse priesters in West-Vlaanderen (typische afschottingstechniek - omertà).

Hier ligt één van de belangrijkste centra van de religieuze verdomming en verbastering in Vlaanderen in de laatste 20 jaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

En deken Jefke Barzin groot lawijt met zijn propaganda om pedofilie goed te praten, omdat kinderen dat fijn kunnen vinden. Hoort het nu donderen in Keulen maar zijn propa-gandablaadjes van toen bestaan nog, Jefke. Leg dat maar eens uit aan uw dames-pastores, wat gij daar allemaal hebt uitgestoken. Het stonk en die helse stank zal u uw leven lang vergezellen. En Bonny, ge weet het (ook nog eens)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------