BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 3 juli 2012

De eerste droom van Don Bosco op 9-jarige leeftijd...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Men moet terug in de godsdienstlessen de levens van de grote Heiligen aanleren. Zo zien de mensen de waarheid van God Onze Heer. Zo zal hij terug alle eerbied krijgen.
De levens van de heiligen moeten aangeleerd worden ipv het flauwe niet Katholieke geleuter dat er nu is in de godsdienstlessen.
Er moet ook veel meer godsdienstonderricht komen.

Anoniem zei

Het is allemaal heel goed dat je wantoestanden in de wereld van vandaag aanklaagt, en in het bijzonder de wantoestanden in Kerk in België.

Ik denk vooral aan je klachten aan het adres van bisschoppen en priesters die hun geloof verloren hebben, vrijmetselaars, ‘katholieke’ professoren, anti-katholieke politici, de Evolutie Theorie, de mythe van overbevolking, en dergelijke meer.

De Kerk heeft vijanden, dat is zonneklaar, maar we gaan die vijanden niet overwinnen door ze aan te klagen, of aan te vallen. Echter, wanneer we ons in ons Geloof versterken, zal God de macht van de vijanden van de Kerk ontnemen.

Deze video die de roeping van Don Bosco vertelt is een goed voorbeeld.

Een ander voorbeeld is Portugal tussen 1910 en 1974. Portugal was onder controle van de vijanden van Kerk, maar nadat de mensen deden wat de H. Maagd van Fatima hen gevraagd had, nl. bidden en boete doen, kwam de Anjerrevolutie, waarin de autoritaire machthebbers zonder bloedvergieten verwijderd zijn en plaats gemaakt hebben voor democratie. God had de macht van de vijanden van de Kerk ontnomen.

De vijanden van Kerk hebben alleen macht over de Kerk omdat de gelovigen hen die macht geven, door hun ongeloof. Maar wanneer de gelovigen zich terug naar God keren, is het kinderspel voor Hem, de macht van Zijn vijanden te elimineren. De gelovigen hebben het dus aan zichzelf te wijten dat de anti-katholieke krachten zo machtig zijn.

The Guardian Angel zei

Een totale ommekeer is inderdaad mogelijk, indien God het wil.

Met deze blog wil ik vooral aantonen hoe men de voorbije 50 jaar, vooral zelf, zijn eigen ruiten heeft ingegooid!

Té lang al hebben de gelovigen gezwegen en hun bisschoppen vertrouwd!

Anoniem zei

Mijn commentaar was niet als kritiek op dit blog bedoeld maar als bevestiging dat we het eens zijn.

Ik had toevallig een heel interessant interview van Bisschop Williamson gevonden en wilde de essentie van dit artikel hier meedelen.

Ik sta steeds versteld van zijn inzicht. Het klopt allemaal.

Binnenkort zal ik zelf nog moeten toegeven dat de Geopenbaarde Waarheid waar is.

Het is vreemd hoe deze moderne wereld me een criticus-van-het-alles gemaakt heeft. In deze wereld geloofde ik niets of niemand meer, totdat ik SSPX ontdekt had. Nu is er tenminste weer iets waar ik in geloof.

Die vertragingen in de toetreding van SSPX tot de Kerk gaat niet alleen over een paar details in een paar conciliaire documenten, een toetreding betekent de verdrukking van de anti-katholieke krachten. En die verweren zich nu als duivel in een wijwatervat.

The Guardian Angel zei

Alles heeft met vertrouwen te maken.

Wie vertrouwt de politici nog?

Altijd spelen er andere dingen dan hetgeen waarover het gaat.

Bisschoppen zijn te vaak ook politicus.

Pius X werpt zich steeds nadrukkelijker op als de Bewaker van de Traditie en als Bewaker van de Katholieke Doctrine!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------