BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 12 november 2011

Stand firm against the devil

Armor of God from Life Teen on Vimeo.

Ook in Vlaanderen zijn er duizenden vergelijkbare jongeren!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Guardian Angel,

Wat een hypocriet filmke.

Jens Casteels

The Guardian Angel zei

Hoezo Jens?

Anoniem zei

Ik vind dat een heel mooi filmpje. Het toont aan dat je een ECHT katholieke boodschap kan overdragen zonder 'den toffe' te moeten uithangen of Stef Bos erbij te betrekken.

IJD kan er heel veel van leren.

Misschien zou Jens er goed aan doen een paar Handelingen van de Apostelen te lezen, om een paar subtiliteiten te erkennen.

Anoniem zei

Hoed je tegen de duivel: Hier zijn 7 duivelse dingen waartegen je je vandaag zal moeten beschermen:

DE OORLOG TEGEN HET TERRORISME: Het terrorisme uitroeien en wereldvrede stichten, en iedereen die daar niet aan wil meewerken wordt plat gebombardeerd.

DE GEWONE GANG VAN ZAKEN BIJ DE VN: De VN is Moraal-relativistisch en hypocriet. Het lijstje voorbeelden is zeer lang. Op dit ogenblik is minder dan de helft van de lidstaten van de VN een zogenoemde “Vrije Staat” (maar wel een dictatuur). Verder promoot de VN een extreme vormen van Globalisme en een wereldregering. De VN is pro-bevolkingscontrole (bombarderen) en abortus en is laks met genocides (waarschijnlijk omdat ze er zelf zo goed in zijn). De VN wordt geleid door 5 “Elite” Lidstaten, de Veiligheidsraad, die van vetorecht genieten, en die hun doelstellingen als een fait accompli aan de General Assembly voorstellen. Die 5 zijn de grootste wapenexporteurs ter wereld en de 5 met atoombommen. De VN was nutteloos in de tijd van de Koude Oorlog. Ze spenderen overmatige aandacht aan het Israëlisch Palestijns probleem, dat ze niet willen oplossen, terwijl andere internationale conflicten verwaarloosd worden - vooral wanneer het probleemland geen grondstoffen heeft(bv Rwanda vs. Koeweit). Ze zijn totaal inefficiënt in het voorkomen van conflicten. Zelfs wanneer ze ingrijpen is de VN inefficiënt en nutteloos. Slechts in de helft van de landen waar Blauwe Baretten gestationeerd worden, slaagt de VN er in relatieve vrede te stichten. In elk land waar Blauwe Baretten gestationeerd worden is er snelle en scherpe stijging in prostitutie en vooral kinderprostitutie. De VN blinkt ook uit in godsdienst-laster. (en niet alleen anti-semitisme)

TRANSHUMANISME: In het kort, Luciferianisme. De mens die God wil spelen. (zoals Adam & Eva – Tuin van Eden) De mens die de wereld kan scheppen. (vb. de opwarming van de aarde stoppen) De mens die zich tot een supermens wil verheffen a.d.h.v. computers (die de Geest van God moeten repliceren) en eugenetica (die supermensen wil scheppen). En heel belangrijk: Godsdienst = Mensendienst (cf. wat het IJD meestal mee bezig is.)

HET ONDERMIJNEN VAN DE VRIJE WIL: of Determinisme. Iemand bepaalt wat je moet denken en doen. We zien deze discussies vaak in godsdienst. Determinisme ondermijnt hoop, en leidt tot subjectivisme in de moraal. Katholicisme is vrij. Maar er bestaat ook iets wat “Hard Determinisme” heet. Dit heeft niets meer godsdienst te maken (want in Hard Determinisme bestaat godsdienst niet, noch ethiek, noch moraal). Hard Determinisme verwerpt zelfs de wetten van de fysica, en de realiteit wordt tot een wiskundig model herleid. cf. hedendaagse kosmologie maar ook de officiële versie van 9/11 of de opwarming van de aarde.

BEGROTINGSTEKORT: Geld lenen om leningen te betalen. De weg naar de verdoemenis.

VERSPREIDEN VAN DEMOCRATIE: Niet elk land is gediend met democratie. En als je eerst een land (al dan niet illegaal) moet aanvallen, een oorlog voeren, het regime onderuit halen, en dan een Vazal President (op zogezegd democratische wijze laat verkiezen) om democratie te stichten, ben je fout bezig. bv: Irak, de Arabische Lente en binnenkort Iran. Dit ondermijnt ook het eigendomsrecht. Een oorlog vernielt eigendom, vermoordt mensen. Een land annexeren is illegaal. Opnieuw het ethisch subjectivisme van de VN.

RELIGIEUZE INTOLERANTIE: Dit is duidelijk. Maar wat de meeste mensen omwille van de Deterministische en Moraal Relativistische indoctrinaties vergeten is dat intolerantie t.a.v. het Katholicisme ook gevaarlijk is.

JE ZAL ZIEN DAT MET EEN GOEIE CATECHISMUS JE VEEL ZAL BEREIKEN EN OP HEEL VEEL PLAATSEN DE DUIVEL ZAL HERKENNEN.

Anoniem zei

Aan de Anoniem in de derde reactie:

Wat bedoel je dat Jens de Handelingen van de Apostelen moet lezen om de subtiliteiten in het filmpje te begrijpen?

Ik dacht dat dit filmpje naar de Brief van Paulus aan de Efeziërs 6: 10-20 (De Wapenrusting Gods) verwees:

10 Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht.
11 Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels;
12 want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.
13 Neemt daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden.
14 Stelt u dan op, uw lendenen omgord met de waarheid, bekleed met het pantser der gerechtigheid,
15 de voeten geschoeid met de bereidvaardigheid van het evangelie des vredes;
16 neemt bij dit alles het schild des geloofs ter hand, waarmede gij al de brandende pijlen van de boze zult kunnen doven;
17 en neemt de helm des heils aan en het zwaard des Geestes, dat is het woord van God.
18 En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakende met alle volharding en smeking voor alle heiligen;
19 ook voor mij, dat mij bij het openen van mijn mond het woord geschonken worde, om vrijmoedig het geheimenis van het evangelie bekend te maken,
20 waarvoor ik een gezant ben in ketenen. Dan zal ik daartoe vrijmoedig kunnen optreden, zoals ik behoor te spreken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------